Kokovartaloärsytys

Long time, no see! Voitte oikeastaan vaihtaa tuohon ärsytyksen tilalle jonkun vähän vahvemmankin tunteen – minä yritin sanavalinnalla olla vain kohtelias.

Elämäni näyttää juuri nyt tältä:

Ja kuulostaa tältä:

Huomaatteko, huonojen fiilisten myötä olen antanut PJ Harveylle anteeksi. Jotain hyvää tässäkin mielentilassa. Pilvet ja niiden hopeareunukset, jatkuva elämäni symboli.

Olen tosiaan ollut tässä viime aikoina päästä varpaisiin todella turhautunut ja ärsyyntynyt. Niin pahasti, että viikon ainoana vapaana iltana siivosin kodin lattiasta kattoon tunnissa ja duunit ovat hoituneet lähes täydellisesti. Ärsytys on hyvä renki, mutta kammottava isäntä.

Miten voikin olla, etteivät asiat vain voi mennä hyvin? Noin niinkuin edes joskus? Toisaalta, kuten olen aiemminkin todennut, hyvät tunteet ovat vahvempia kun on ensin vähän raapamilla. Silti minulta voisi nyt kalauttaa tajun kankaalle ja herätellä sitten kun jollain on jotain hyviä uutisia.

Tadaa, vimmattu näppäimistön hakkaaminen auttoi. Nyt kasvoilla on jo pikkuinen hymy, joka ehkä viikonlopun myötä kasvaa nauruksi. Kuka tietää!

41 minuuttia Helsinkiin – joskus paikallisblogi, joskus terapia-alusta. Hehheh.

Mainokset

One thought on “Kokovartaloärsytys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s