Eipä tiennyt tyttö

Syntymäpäivä oli, meni ja herätti taas yhden jos toisenkin ajatuksen. En tunnusta ikäkriisiä, mutta kyllä minä melkoisen paljon ajattelen elämää. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan – ehkei mitään, ehkä kaikki ajattelevat samoin.

Kirjoittelin noin vuosi sitten muistikirjaani erään tekstin, jonka aika pian pyyhin yli. Siinä ei ollut potentiaalia. Nyt etsin sen uudestaan, sillä muistelin, että jotain siinä taisi kuitenkin olla. Ja olihan siinä – ajatuksia elämästä, kuinkas muutenkaan.

Ajoin viime keväänä Porvooseen töihin ja kuuntelin samalla jotain ikivanhaa soittolistaa. Sieltä tuli Zen Cafen Eipä tiennyt tyttö, joka sai minut ajattelemaan, kuinka merkittävästi toisin kaikki olisi voinut mennä. Ja kuinka onnellinen ja helpottunut olen, ettei mennyt.

Kuinka pienestä kaikki onkaan joskus kiinni. Pari väärää valintaa ja kohtalo on sinetöity. Huhhuh, ihoni taisi juuri mennä kananlihalle.

Ehkä te vain kuuntelette laulun ja tajuatte mitä tarkoitan.

Nyt jos kestät tämän vuoden
Niin on seuraava
Jos kestät sen
Niin kestät sitten varmaan vielä yhden

Radio yritti hyvin tehokkaasti pilata koko Zen Cafen tuotannon, puhumattakaan tästä kappaleesta, mutta vaihdoin kanavaa (loppuelämäkseni), niin johan toimii taas muutaman kuuntelun verran.

Toisin sanoen olen ihan valtavan kiitollinen tähänastisesta ja nöyrästi toivon vielä jotain himpun verran parempaa tulevaisuuteen. Pus pus pus ja lahjuksia maailmankaikkeudelle ja kohtalolle!

Loppuun jätän vielä yhden vinkin 32-vuotiaalle ja miksei muillekin:

Ja jos tanssit
Tanssi kunnolla
Tanssi niin kuin nainen
Älä laske askeleitas
Anna mennä

Noin toimin jatkossa(kin) – annan mennä. Täyttä höyryä pieniin erehdyksiin ja suuriin onnistumisiin, vain niin elämä tuntuu todelliselta. Suukkoja ystävät!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s