Vimma

Ville Leinonen tässä kertoo teille, mitä olen viime aikoina ajatellut. Loputtomiin.

Kuka tätä laivaa ohjaa, joka tyhjänä painuu pohjaan?
Kuka tätä laivaa ohjaa, kun ei huvittais hukkua pohjaan?

Kehoni on täynnä vettä ja kasvisten antamia vitamiineja, mutta jotenkin kaikesta hyvästä olosta on seurannut ajatusten tulva. Ajattelen merkittäviä asioita kun herään, kun kävelen, kun yritän käydä nukkumaan. Ihan jokaisena hetkenä, kun ei ole muita ärsykkeitä, ajattelen.

Osa ajatuksista kiertää vain kehää, mutta olen tehnyt myös johtopäätöksiä. Yksi tärkeimmistä on se, että tarvitsen vimman. Siis hillittömän halun syöksyä johonkin asiaan ja antaa sille itsestäni kaiken. Kuulostaa mielenvikaiselta, mutta sitä minä kaipaan.

Sitten tuli perjantai. Ihan tavallinen perjantai. Hyviä asioita alkoi vyöryä luokseni sellaista tahtia, etten meinannut pysyä perässä. Muutama stressannut asia järjestyi kuin itsestään, tapahtui hassuja sattumia ja lopulta olin illalla Palopuron hostellilla silittämässä pöytäliinoja ja ystävä antoi käteeni kylmän oluen (ja myöhemmin kuuman pitsan). Kun palasin kotiin väsyneenä, mutta onnellisena, tajusin että tänään planeetat olivat asettuneet oikeaan asentoon ja tähtipölyä oli ilmassa juuri sopiva määrä.

Palopurollakin merkit viittasivat pelkkään onneen.

Aamulla kun heräsin, en miettinyt enää sitä, kuka tätä laivaa ohjaa. Laitoin kahvin tippumaan, vanhan Lemonatorin soimaan ja taisin vähän tanssiakin. Tänään nimittäin juhlitaan ystävien häitä ja minulla on jo alkava vimma hyviin asioihin. Marvellous, perfect!

Niin että vastauksena alun ihmetykseen: minä tätä laivaa ohjaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s