24. Perfect Day

Hyvää joulua! En osaa päättää kummasta iloitsisin enemmän, jouluaatosta vai siitä, että vihdoin tämä joulukalenteri päättyy. Minulla on usein valtavasti hyviä ideoita, joita ryhdyn toteuttamaan täydellä tarmolla. Yhtäkkiä kuitenkin huomaan, että eihän minulla ole tällaiseen aikaa (muistatteko vielä viljelypalsta-ajatuksen). Rakkauslaulujen tutkiminen ja kuunteleminen on ollut hauskaa, kyllä, mutta en sitten kuitenkaan saanut niiden ympärille haluamiani ajatuksia. Pitkän työpäivän jälkeen yhdeltätoista illalla en varsinaisesti ole penaalin terävin kynä.

Usein tehty on kuitenkin parempi kuin täydellinen. On siis pakko antaa itselleen hieman armoa; ainakin minulla on nyt tallessa 24 rakkauslaulua ja niiden ympärillä edes joitain hajanaisia ajatuksia.

Jatkossa keskityn taas verkkaiseen kirjoitustahtiin ja siihen, että voin miettiä ja hioa sitä mitä haluan sanoa (toisaalta tämä pakkokirjoittaminen on tietysti ollut hyvää treeniä). Kunnes taas tulee jokin hyvä idea ja syöksyn täydellä innolla sitä toteuttamaan. Jos jotain tässä maailmassa tunnen hyvin, niin itseni.

Säästin yhden kauneimmista lauluista jouluaattoon. Haaveideni häätanssi, olkaa hyvä.

Vietän joulua perinteiseen tapaan perheen kanssa, mutta kotikin on viritetty juhlaan. Täällä on valkoinen kuusi, Ulpu ja Lou Reed, ja tänne on jo hyvissä ajoin laskeutunut rauha. Toivon samaa koko sydämestäni myös maailmaan.

joulu1

Hyvää joulua rakkaat – suukkoja ja halauksia!

Mainokset

One thought on “24. Perfect Day

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s