17. Lovesong

Varmaan meistä jokaisella on tiedossa pariskunta, jota seuraa vähän ihaillen. Pariskunta, joka valaa uskoa siihen, että rakkautta ja onnellisia parisuhteita todella on olemassa. Etteivät ne ole vain urbaaneja legendoja. Minäkin voisin nimetä muutamia tällaisia pareja, joiden ansiosta olen varma, että vanhana istun kiikkustuolissa ja pidän kädestä elämäni rakkautta.

Harmillisesti on kyllä käynyt niinkin, että jotkut pariskunnista ovat eronneet. Se on minulle aina ystävän lohduttamisen lisäksi pieni henkilökohtaisen kriisin paikka.

Ehkä pahiten järkytyin kun Neil Young erosi ikivaimostaan Pegistä. Piti ihan oikeasti myöntää, että rakkaus voi vain loppua. Samoihin aikoihin eräs ystäväni kertoi näkemyksensä avioliitoista; kymmenen vuotta on sopiva aika yhden ihmisen kanssa ja sitten siirrytään eteenpäin. Tai ainakin sellaisen trendin hän oli havainnut. Minä nyökyttelin mukana, mutta sisälläni kuohui. Teki mieli karjua: ”MUTTA ENTÄ SITTEN TOSIRAKKAUS!”

Robert Smith on kirjoittanut tämän laulun vaimolleen ja he ovat edelleen yhdessä. Arvaatte varmaan, mikä pariskunta on tällä hetkellä rakkauden esikuvani?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s