13. This Is Love

Alamme pikkuhiljaa päästä asiaan. Jouluun on alle kaksi viikkoa (ja minä kirjoittelen näitä tekstejä yhdeltätoista illalla) – on aika siirtyä järeämpiin rakkauslauluihin. Päivän kappale on ihan mielettömän hyvä, se ei tarvitse yhtään monimutkaisempia ylisanoja. Sisältö on kutkuttava ja PJ Harvey tietenkin omaa luokkaansa. Kerran tämä biisi on jopa esitetty akustisena olohuoneessani. Ihania muistoja!

Ehkä voin nyt vihdoin tunnustaa, etten pitänyt yhtään PJ Harveyn Suomen keikasta. Voisi melkein sanoa, että vihasin sitä (se ei ollut kuitenkaan raivostunutta vihaa vaan enemmänkin pettymystä). Siinä kävi oikeastaan samalla tavalla kuin nuorena Apulannan kanssa. Bändi veti Hyvinkäällä yhden surkean, lyhyen ja ylimielisen keikan, ja seuravaana päivänä minä superfani irrotin kaikki bändin julisteet huoneeni seiniltä. Niitä oli paljon.

Joskus sitä vain odottaa jotain ihan muuta mitä lopulta saa, ja tietenkin taiteilijalla on vapaus tehdä ja esittää mitä tahansa (minua oli kyllä varoitettu tästä). Mutta onneksi fanillakin on oikeus joko pitää tai olla pitämättä esityksestä. Tärkeintä kuitenkin on se, että hyvät kappaleet ovat aina hyviä kappaleita!

(Kaikki kyseisen keikan nähneet varmasti tietävät mistä kenkä puristaa. Minä kökötin kevyen kesämyrskyn alkutahdeissa näkemättä lavalle, eikä lempilevyltäni soitettu yhtäkään kappaletta.)

 

Mainokset

2 thoughts on “13. This Is Love

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s