Rakkauden joulukalenteri 

No niin, no niin. Marraskuu alkaa vihdoin viimein olla taputeltu, ei muuta kuin aloe veraa polviin (sen verran tässä kammotuskuussa on tullut kontattua – ei pitäisi ikinä sanoa pelkojaan ääneen) ja suu täyteen suklaata. Tervetuloa joulukuu, olen odottanut tapaamistamme lähes malttamattomana!

Lupasin pyhittää tulevan kuukauden rakkaudelle ja koska olen sanojeni mittainen nainen (170 cm hyvyyttä, hehheh), kokoan teille joulukalenterin itselleni tärkeistä rakkauslauluista. Vain siksi, että joulu on rakkauden aikaa! Mitä lähemmäs jouluaattoa tullaan, sen varmempi olen siitä, että sodat saattavat loppua ja onnellisuus voi edes hetkeksi vallata koko maapallon. No hitto, vaikka koko avaruuden äärettömyyden. Saahan sitä haaveilla.

Joulukalenteri antaa minulle myös helpon mahdollisuuden kirjoittaa 24 tekstiä lempiaiheestani musiikista. Tiedättehän muusikoita, taiteilijoita ja käsityöläisiä, joiden intohimo syttyy huippuunsa jostain yhdestä tietystä tyylistä? Joku villiintyy täysin, kun saa soittaa oikein kunnon juurevaa bluesia. Jonkun sytyttää tyhjä taulu ja koskematon paletti täynnä tuoreita öljyvärejä. Joku taas näkee vaaleanpunaista kun pääsee takomaan rautaa. Kyllä te tiedätte!

Minulle syntyy oikeastaan musiikista kuin musiikista vahvoja mielikuvia, jotka haluaisin muuntaa välittömästi omiksi teksteiksini. Musiikki on se suurin intohimo ja kirjoittaminen se taito, jolla pystyn itseäni ilmaisemaan. Luulen, että meille tulee aika hauska joulukuu ja paljon rakkautta. Onhan se nyt yksi elämän parhaista jutuista!

Ylihuomenna aloitetaan, stay tuned for love!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s