There’s so many shades of black

Minä olen kuulkaas nykyisin tatuoitu nainen. Suurkiitos ja halaus  hyvinkääläiselle Pete Sokuralle, joka teki täydellistä jälkeä nopeasti ja vaivattomasti, ja bonuksena jaksoi vielä kuunnella kaikki huoleni ja ihmetykseni (ja huonot vitsini).

Tämän päivän voisi helposti muistaa jostain muustakin, mutta päätin aika pian aamulla, että 9.11.2016 muistetaan ensimmäisestä tatuoinnistani.

Olin aivan pöllämystynyt kun aamulla heräsin ja haparoin jostain peittojen seasta kaukosäätimen. Arvasin asioiden laidan jo uutistenlukijan vakavuudesta. Viha voitti. Viha ja turhautuminen. Mutta eihän sille juuri nyt mitään voi, joten on vain itse lisättävä hyvää tähän maailmaan. Tasapainon on pysyttävä ja kuten usein jaksan jankuttaa, hyvä voittaa aina lopulta pahan. Niin se vain on.

Tatuointini sattuikin juuri tänään olemaan yllättävän ajankohtainen. Sattumaa oli liikkeellä enemmänkin, sillä viereisessä huoneessa tehtiin kuvaa, jossa vapaudenpatsas on peittänyt silmänsä.


Tämä on yksi harvoista asioista, jonka suhteen en ole pätkääkään kiinnostunut muiden mielipiteistä. Kyynärvarren teksti on merkinnyt minulle yli viisi vuotta aika paljon ja vanhan kirjoituskoneen fontti on jo sellaisenaan miellyttävää katseltavaa. Tavallaan kai olisin voinut tatuoida pelkät aakkosetkin tuolla kirjasimella. Tekstin sisältö kertoo lempiväristä ja omista valinnoista seurauksineen. Se on minulle tärkeä viesti, sen ei tarvitse herättää muissa ahaa-elämyksiä.

Toimenpiteeni alkoi sillä, kun sanoin tatuoijalle, että ei aloiteta vielä, rupatellaan vielä hetki. Hän nauroi ja käynnisti neulan. Tatuointi päättyi siihen, että olimme oikeastaan yhdessä jo päättäneet seuraavan tatuoinnin aiheen. Sellaista.

Elämä on ihanaa ja kamalaa, mutta sitä on vain elettävä eteenpäin. Suukkoja ystävät!

Mainokset

One thought on “There’s so many shades of black

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s