Jumpin’ Jack Flash x 3

Tulin vain huikkaamaan, että täällä ollaan. Jos löytäisin jostain taikalampun ja sieltä tosiaankin putkahtaisi esiin henki, toivoisin lisää aikaa. Voi kun sitä saisi jostain lisää. Syysviikot ovat menneet aika lailla niin, että kun viimein olen tullut kotiin töistä tai muista riennoista, olen hautautunut sohvalle tai sänkyyn ja turruttanut itseni tyhjäpäisillä tv-sarjoilla. Päivisin päässä pyörii vaikka mitä kirjoitusideoita, mutta kun viimein olisi mahdollisuus kirjoittaa, mitään ei tule enää ulos. En halua silloin edes ajatella läppärin avaamista.

Luin jokin aika sitten ”kolmen sivun tajunnanvirrasta” tai jotain sinnepäin. Tarkoitus on aamulla heti herättyä kirjoittaa alitajunta suodattamatta kolmelle sivulle. Koska tekstejä ei ole tarkoituskaan julkaista, tulee oltua niin aito kuin mahdollista. Joskus paperit ovat kuulemma täyttä soopaa, mutta joskus pelkkää neroutta. Kun keksin jostain hieman lisää aikaa (lampunhenki, kuulethan tämän), aion kokeilla.

Pulinat sikseen ja itse asiaan. Kun ei ole kirjoitettavaa, tarjoilen musiikkia. Kaksi versiota The Rolling Stonesin klassikosta. Yleensä coverit lähinnä raivostuttavat minua, mutta nämä kannatti tehdä. Mitäs tykkäätte?

Lopuksi vielä se aito ja oikea:

Toivoisin lampunhengeltä myös hyvää elämää, mutta kolmannen toiveen pidän salaisuutena (tai oikeastaan mietin sitä vielä). Puss!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s