Viikonlopun sävelet

Se on sellainen homma, että musiikki kannattelee maailmaa. Musiikki kannattelee, rakkaus pelastaa ja viha, no se vain on, siihen ei kannata uhrata yhtään energiaa.

Vapaa viikonloppu kului musiikin parissa, siis juuri minulle mieluisalla tavalla.

Perjantaina kävin The Curen keikalla ja lauantaina näin vihdoin Räjäyttäjät. Kuulin bändiä toki Flow’ssa, mutten tungoksessa nähnyt yhtään mitään. Korjasin tilanteen Korjaamolla eturivissä (kunnes siihen syntyi pitti ja hiippailin sivummalle – minua on kerran Rytmihäiriön keikalla ohjeistettu, ettei isojen korujen kanssa ole mitään asiaa eturivissä riehuvaan joukkoon).

The Cure oli ihana ja satumainen, kuin hullunkurinen joukko suoraan taikasirkuksesta. Mihin maailmassa oikeastaan tarvitaan parisuhdeterapeutteja kun meillä on Robert Smith? Olen antanut itseni (ehkä hieman harhaisesti) ymmärtää, että hän tietää kaiken rakkaudesta.

Ehkä palaan The Cureen myöhemmin, ehkä en, mutta Räjäyttäjät. Voi kuinka tuo eilinen keikka tulikaan tarpeeseen! Kun jotkut tavoittelevat ärsyyntyneinä täydellistä soundia ja ovat liian ollakseen sanoakseen yleisölle sanaakaan, on vastapainona Räjäyttäjät. Vappuperuukissa, pyöräilyhousuissa, tiikerikuosissa ja paljeteissa lavalle, niin tanssit ovat varmat. Korkeammille voimille kiitos millenniumista ja Jukka Nousiaisesta. Voi olla taivaallisen hyvä, vaikkei olisikaan tosikko.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s