Vinkkejä viikkoon

Tuntuu olevan hyvä lukkivuosi. Olen nyt lempeästi hävittänyt asunnostani viisi (5) pitkäkoipista hämähäkkiä. Yök, yök, yök! Sanotaan näin, että olisin valinnut jonkun muun asumuksen (kuten teltta, laavu tai pihavarasto), jos haluaisin jakaa sen hämähäkkien kanssa. Karma ei nyt ainakaan tässä asiassa anna mitään takaisin. Tai sitten olen käyttäytynyt niin huonosti, ettei ole mitään annettavaa (epäilen). En tietenkään valita, koska olen kiitollinen kodista, mutta en vain saa siedätettyä itseäni eroon hämähäkkipelosta. Ehkä se helpottaa jo kymmenennen lukin kohdalla? Yök, yök, yök!

Yökötysten ja kammotusten hetkellä pitää aina ajatella jotain kaunista. 

Asiaan! Täältä pesee kolme ajankohtaista menovinkkiä (tai muuta vinkkiä) tälle viikolle:

  1. Tehkää kirpputorikierros ja suunnatkaa Tingi & Tongi -kirpputorin pöytään numero 80. Yritän epätoivoisesti ”konmarittaa” kotiani ja päästä eroon niistä tavaroista, jotka eivät tee minua onnelliseksi. En ole vieläkään varsinaisesti lukenut tuota Marie Kondon opasta autuuteen (teen sen ASAP), mutta olen kuullut siitä parhaita paloja. Pitäisi arvioida jokaisen vaatteen ja tavaran onnellisuusarvo, ja heittää kurjistavat kamat mäkeen. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta kirpputorilla on nyt maanantaihin asti kolme isoa kassillista muun muassa vaatteita (mustia), koruja ja kirjoja. Muistakaa, että toisen kurjistus on toisen onni.
  2. Jos en ole hehkuttanut liikuntaa vielä tarpeeksi (liikkumatta itse vielä minuuttiakaan, jos hyötyliikuntaa ei lasketa), niin teen sen vielä kerran. Hyvinkään kuntoliikunnan syyskausi on alkamaisillaan – torstaina minäkin ryhdistäydyn ja menen Aseman koululle kiertoharjoitteluun. Tunnin vetää yksi parhaista ystävistäni ja siellä saattaa aina välillä soida minun valitsemani soundtrack. Voiko parempaa olla! (Ei.) Melkoinen meriitti!
  3. Sienihommista sen verran, että aika pian viime viikonlopun jälkeen etsin hyvinkääläisten ilmoitustaululta (Facebook-ryhmä) sieniä keräävän & myyvän naisen, ja tilasin häneltä viisi litraa kanttarelleja. Että sillä tavalla eteni tämä sienestäjän urani.

Tervetuloa joku päivä sienipiirakalle! Etusijalla ovat ne, jotka voivat samalla tehdä puolestani lempeää lukkikartoitusta ja -hävitystä.

Psst. Jos jumpassa alkaa kuulua Rose Hill Drivea, tiedätte syyllisen löytyvän täältä. Ei vaan, on minulla oikeasti ihan hyvä yleiskäsitys siitä, millainen musiikki innostaa ihmiset liikkumaan. Mutta minut tämä saa juoksemaan ja rehkimään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s