Parasta juuri nyt: Nuolikärppä

Kyllä nyt on mieli niin täynnä paikallisylpeyttä, ettei aikoihin ole ollut. Kesän paras kesäteatteriesitys löytyy nimittäin Hyvinkäältä (en tosin juuri muita ole nähnyt, mutta silti). Mahtavaa! Olin ystävieni kanssa ensi-illassa ja esitys oli niin hyvä, että sen voisi melkein käydä katsomassa toistamiseen.

IMG_5100

En todellakaan ole kulttuurikriitikko tai edes aktiivinen teatterikävijä, mutta kehuisin näin ”taviksena” seuraavia asioita:

Henkilökunnan ystävällisyys
Aina liikenteenohjaajista kahvilan myyjiin kaikki toivottivat tervetulleiksi ja olivat todella mukavia ja ystävällisiä. Aika pienistä asioista tulee äkkiä astetta parempi fiilis. Kiitos!

Näyttelijät
Ihan käsittämättömän hienoja suorituksia! Ehkä vähän hölmösti kuvittelin meneväni katsomaan harrastelijoiden hauskanpitoa, mutta kaikki olivat todella ammattitaitoisia ja jopa ällistyttäviä.

Musiikki
Bändi ja erikoiset soittimet kruunasivat koko homman. Jo näytelmän aloitus sai ihon kananlihalle eikä vähiten musiikin takia. Mielestäni näytelmissä pitäisi aina olla tarkkaan harkittua musiikkia, koska se nostaa homman ihan uudelle tasolle. Pienen maistiaisen saa tuosta alla olevasta videosta. Hyvä Hyvinkää!

Miljöö & maisema
Ridasjärven Päivölä on kaunis paikka ja aurinkoisessa kesäillassa vieläkin kauniimpi. Peltoa, metsäkukkia ja laiduntavia lehmiä – reissu tuntui kulttuurielämyksen lisäksi melkein maaseutumatkailulta.

Itse näytelmä oli täyttä timanttia ja kultahippuja alusta loppuun. Nauratti moneen otteeseen eikä kertaakaan päässyt tylsistymään. Varmasti kaikki tietävät jonkun sellaisenkin esityksen, jonka aikana tulee tahtomattaan vilkuilleeksi kelloa. Tai ainakin miettimään tulevia ruokaostoksia.

Oli ilo käyttää kesäillasta reilut kaksi tuntia juuri tähän. Menettehän kaikki tsekkaamaan Teatteri Päivölän Nuolikärpän – lupaan ettei tiedossa ole pettymyksiä!

Nuolikärppä Facebookissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s