Hampurilaisjahdissa

Uskoni hyvään karmaan alkaa hiljalleen palautua. Työystäväni sanoi taannoin Tallinnassa, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Niin sen täytyy olla, mutta kerron teille salaisuuden: hyville ihmisille tapahtuu myös ikäviä ja vaikeita asioita. Vaikka niihin me emme tietystikään nyt keskity.

Takaisin siihen karmaan! Jonkun on täytynyt mennä elämässäni ainakin vähän oikeaan suuntaan, kun ympärillä on niin valtavasti hyviä ystäviä. He seuraavat elämääni (kuten minäkin toki heidän) ja ovat aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Viime perjantaina eräs heistä kuljetti minut maailman kauneimmalle joenvarsiterassille tarkoituksena rentoutua taivaallisten hampurilaisten äärellä. Paikasta ei saanut enää ruokaa, mutta saimme retkottaa ilta-auringossa, vaihtaa kuulumisia ja ihailla hiljalleen soljuvaa vettä. Koska hampurilaisia oli saatava, jatkoimme matkaa Hämeenlinnaan automarkettien seasta löytyvään ”dining, bowling and rock’n roll” -paikkaan (apua). Takaosassa keilattiin, vessan oven edessä joku soitti kitaraa ja me saimme ikkunapöydän ja ne taivaalliset hampurilaiset. Lähtiessämme ystäväni sanoi: ”Petra, kai sä tajuat, että tää oli meidän ensimmäinen virallinen date night”, ja maksoi koko lystin. Miten hän tiesi, että kuluneen viikon jälkeen tuo oli täsmälleen se ilta, mitä tarvitsin? Kiitos ihana Maria!


Eilen taas oli vähän sellainen päivä, että päätä olisi voinut hakata halkopinoon, mutta mitä vielä. Kun pääsin kotiin, ystäväni haki minut sille kauan kaivatulle moottoripyöräajelulle. Ei jahdattu hampurilaisia vaan kiidettiin pitkin maanteitä etsien kauneinta auringonsädettä ja huumaavinta tuulenvirettä. Mikä ihana kesäilta! Ja jälleen, ilta oli juuri sitä mikä sai taas vireystason nousemaan normaaliksi. Kiitos Jari!

Tämä jos joku on lavastettu kuva, mutta ilo täysin aitoa.

Nyt lisää kesäiltoja, -öitä ja ystävien kanssa vietettyjä hetkiä! Puss, puss, puss!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s