Hyvinkään parhaat uutuudet

No nyt! Konfettisadetta! Sanoisin, että Hyvinkää on päivittynyt vuoteen 2016, sillä kuukauden sisään tänne on avattu ravintola, josta voi tilata sushia kotiinkuljetuksella, ja seikkailupuisto. Kellään ei pitäisi olla enää yhtäkään syytä haikailla mihinkään muualle.

Ystäväni soitti minulle eräänä päivänä vain kertoakseen, että entisen asuntoni alakertaan on avattu sushipaikka, josta toimitetaan ruokaa myös kotiin. Myöhemmin sain puhelimeeni valokuvan ravintolan tilauslistasta. Tosiystävät, nuo harvinaiset olennot, jotka tietävät tarkalleen sen, mikä on olennaista ja mikä ei!

Tänään taas pääsin tutustumaan ihan mielettömän hauskaan ja jännittävään SeikkailuSveitsiin. Pääsimme Hyvinkään Matkailuoppaiden kanssa tutustumaan uuteen yritykseen ja tietysti seikkailemaan. Voi taivas, että se oli tällaiselle betoniharkolle haastavaa ja jännittävää – aina ei tiennyt olisiko pitänyt itkeä, nauraa vai yökätä, jotta olisi uskaltanut eteenpäin, mutta olipa kyllä hauskaa! Jälleen siis kohtasin yhden asian, johon kannatti sanoa kyllä (vaikka juuri nyt olenkin päästä varpaisiin pelkkää spagettia).

IMG_4104

Kohtasin harmaan aamun tänään The Hivesin voimalla, ja kas, millainen mahtavuus päivästä tulikaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s