Ismo Alanko sen sanoi

Kyllä keikat ovat sitten ihmeellisiä voimaantumisen paikkoja. Energiaa ja sähköä liikkuu kehossa vielä päiviä hyvän livevedon jälkeen. Vappuaattona junailin jälleen Helsinkiin, tällä kertaa tanssimaan Ismo Alangon keikalle. Olin etukäteen todella skeptinen, sillä uutta tuotantoa ei ole tullut kuunneltua juuri ollenkaan. Ilta oli kuitenkin oikea hittikimara ja enemmän kuin täydellinen – Ismo Alanko voisi esiintyä minulle ihan jokaisena juhlapäivänä; jouluna, juhannuksena ja syntymäpäivillä.

IMG_4594

Tavastialla oli ihan mielettömät vappukemut. Intensiivinen ja hikinen (reilu) kaksituntinen. Tätä lisää, kiitos!

12950316_274704439529910_625007623_n

Kuten joskus aiemmin kerroin, sanoitukset ovat minulle ihan valtavan tärkeitä ja kyllä se on aika selvää, että Ismo Alanko osaa sen(kin) ilmaisun puolen erittäin osuvasti. Ei varmaan niin paljoa rasita esittää samoja kappaleita uudestaan ja uudestaan, kun sanat ovat täyttä timanttia.

Keikan jälkeen olen kuunnellut tosi paljon kaikkia nuoruuden suosikkeja ja poimin tärkeimmät oivallukset tähän julkaisuun.

Silmistä naisen mies oman kuvansa saa
Ja kun ei peiliä rikkoa saa
Tuhota vaan

Annettu on kaikki mitä onneen tarvitaan
Kädet levällään sen kaiken eessä itketään

Kymmentuhatvuotisen historian tulos
Hengitys – sisään ja ulos

Elämä on ruma, kaunis, rikas, rakas, rämä, mutta oma.

Kuolema korjaa elämän virheet
Tee mitä teet

Vanhemmillani on täytynyt olla joko hauskaa tai kammottavaa, kun nuorena kuuntelin näitä uudestaan ja uudestaan.

Vappuaatosta on tietysti jo sen verran aikaa, että tässä on sen jälkeen ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Eilen tajusin, että Ob-La-Di, Ob-La-Da soi nykyään päässäni ihan oikeassa vireessä. Mikä huojentava ja iloinen tajuaminen! Tapasin vuosien tauon jälkeen erään hyvinkääläisen ystäväni ja oli paras ilta aikoihin. Meillä ei ole ollut mitään erityistä syytä olla näkemättä tässä välissä, mutta aika on vain soljunut eteenpäin. Kuinka kiitollinen voikaan olla ihmisistä, joiden kanssa juttu jatkuu täsmälleen siitä mihin se viimeksi jäi, eikä vaivaantumisesta ole tietoakaan. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan en arki-illan aikana vilkuillut kelloa tai miettinyt, mihin junaan pitäisi juosta ja mitä illan aikana vielä tehdä. Se on aika paljon, jos minut saa sillä tavalla pysähtymään ja olemaan läsnä (tätä ominaisuutta yritän toki parhaani mukaan kehittää). Kiitos ihana Outi!

Tänään taas iltatöiden peruunnuttua ehdin siskoni kanssa Hyvinkäällä puistojumppaan. AsenneMartat ry järjestää joka keskiviikko Piispanpuistossa Flexi Bar -jumpan kolmen euron kertamaksulla. Se oli hauskaa, suosittelen! Vaikken itse kyllä tajunnut siitä ”kepistä” toistaiseksi juuri mitään. Katsotaan tuleeko tässä(kin) asiassa toinen mahdollisuus!

Puss puss, ystävät!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s