Story of my life

Perjantain kunniaksi kerron itsestäni 19 satunnaista ja turhanpäiväistä asiaa, kun en muutakaan keksi. Olkoon tämä viikonloppuun johdattava kevennys.

IMG_4125.JPG

1) Kissani Ulpu on oikeasti nimetty Ulpukka Töppöseksi. Nuorempana minulla oli Dolly P. -niminen koira.

2) Osaan nimetä huomattavasti enemmän rokkibändien jäseniä kuin alkuaineita. Tietoa sekin!

3) Lapsena Marokossa minusta tehtiin ostotarjous. Hinta taisi olla kahdeksan kamelia ja isäni harkitsi asiaa.

4) Pelkään hämähäkkejä enemmän sisätiloissa kuin ulkona.

5) Radiosta kuulutettava merisää on kuin kaunis runo. Kun sen kuuntelee silloin, kun kupissa on kahvia ja Saimaa lainehtii näköpiirissä, tuntuu ettei mitään pahuutta voi olla olemassakaan.

6) En ole ikinä katsonut yhtäkään James Bondia. Enkä koe menettäneeni siinä mitään. Mitä mieltä olette?

7) Lapsena minulla oli pitkään mielikuvitusystävä Miia, joka asui perheineen Puerto Ricossa. Kun Miian aika oli poistua elämästäni, hän kuoli lento-onnettomuudessa matkalla Suomeen. En ole ihan varma kuinka muun perheen kävi.

8) Edellisestä kohdasta huolimatta en pelkää lentämistä mitenkään erityisesti. No ehkä vähän Lost-sarjan tultua.

9) Otan ylipäänsä jotkut fiktiiviset tv-sarjat tai elokuvat liian todesta. Katsottuani (liikaa) Twin Peaksia olin varma, että BOB liikkui asunnossani kun olin suihkussa. Olin jopa näkevinäni hänet jääkaapin takana. Hostel-elokuvan nähtyäni ei ole tullut mieleen matkustaa yhteenkään itäblokin maista.

10) Pukeudun lähes poikkeuksetta mustaan, eikä siihen liity mitään sen ihmeempää tarinaa. Musta nyt vain on takuuvarma ja tyylikäs (ja minulle sopiva?) valinta. Mietin kuitenkin, miten voin osoittaa surevani, kun kohtaan jonkun menetyksen (tiedättehän tapaukset ”hän pukeutui mustaan kuusi kuukautta miehensä kuoleman jälkeen”). Jollain rannenauhallako?

11) Jos joku kaatuu, en voi olla räjähtämättä nauruun (jep, tiedän, tämä on  vähän kiusallinen ominaisuus). Se ei ole pahantahtoista vaan enemmänkin refleksi. Voisin katsoa ”Usain Bolt ja Segway” -videon kymmeniä kertoja ja nauraa kippurassa ihan joka kerta, kun kameramies rullaa Boltin kumoon.

12) Jos joskus pitäisi avata sisäinen itkulukko, homma hoituisi katsomalla Merirosvoradion loppukohtaus tai Ewokien juhlat. Jostain syystä itken niiden aikana aina. Tähän ei ole poikkeusta.

13) Vihaan sateenvarjon käyttöä. Kuljen mieluummin sadetakissa tai jopa ilman, kuin kävelen jonkun matkan käsi pidellen sateenvarjoa, joka saattaa hetkenä minä hyvänsä kääntyä ympäri.

14) Pidän eniten ihmisistä, jotka tietävät millaisena juon kahvini.

15) Olen armottoman huono väittelijä. Olisin kiinnostunut politiikasta, jos jaksaisin vääntää asioista tai ylipäänsä perustella vaikeita asioita. Jos ajaudun väittelyyn tosi äänekkään ja hyökkäävän henkilön kanssa, alan ennemmin itkeä kuin saan sanottua kantani selkeästi. Sekin toki hiljentää vastapuolen, mutta ehkä vähän väärästä syystä.

16) Rakastan kaupunkien valoja pimeydessä.

17) Vihaan humoristisia t-paitoja (”en ole gynekologi, mutta voisin vilkaista”) ja odottamista. Ja tietenkin epäoikeudenmukaisuutta, mutta first things first.

18) Koska tämä lista antaa kuvan melko aktiivisesta itkijästä, niin kerrottakoon vielä se, että itkin inssiajossa. Siinä vaiheessa kun auto piti laittaa taskuparkkiin se alkoi. Itkin ja peruutin, itkin ja käänsin rattia, itkin ja tihrustin kyyneleisin silmin peileihin. Ja sama uudestaan. Huvittava muisto, mutta sillä hetkellä – ei niin huvittavaa. Ensimmäisellä meni kuitenkin läpi, jihuu!

19) Kaikista edellisistä kohdista huolimatta tai sitten juuri niiden takia, pidän itsestäni aika paljon. En missään nimessä kuitenkaan ylimielisellä tavalla.

Mainokset

2 thoughts on “Story of my life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s