Hyviä muistoja, huomenna suihkuun

Kun huomaa planeettojen olevan täysin vinksallaan, on aika ottaa etäisyyttä kaikkeen ja jättää kaupunki taakseen. Kun flunssa on pahimmillaan, kannattaa käydä hengittelemässä vieraan kaupungin ilmaa. Ainakin minulle irtiotolla oli eheyttävä vaikutus.

IMG_0241

Siispä terveisiä Tallinnan matkalta! Tuhlasin jossain vaiheessa varmaan noin kuukauden palkan erilaisiin keikka- ja festarilippuihin, ja vihdoin kevät on niin pitkällä, että paperilappusia voi alkaa vaihtaa ihan oikeisiin sulosointuihin. Let the fun begin!

IMG_0248

IMG_0235

IMG_0245

IMG_0256

IMG_0247

IMG_0239

Teimme ystäväni kanssa täsmäiskun Tallinn Music Weekille ja kyllä kannatti. Rakastuin kaupunkiin ihan valtavasti, kun kerrankin sen näki aivan toisenlaisesta perspektiivistä kuin tavallisesti. Merimatkan taitoimme Linda Linella (uusi suosikkini) ja yöt vietimme Airbnb:n kautta vuokratussa asunnossa Telliskivessä (uusi suosikkini). Aikataulutimme päiviämme vain kauneushoidoilla ja pöytävarauksilla (joista molemmat onnistuimme jotenkin möhlimään, mutta pääsimme kuitenkin syömään). Kiersimme kiitettävän määrän baareja ja ravintoloita ja karma todella oli puolellamme – asiat vain tupsahtivat eteemme. Oli kyse sitten täydellisestä aamiaisesta, katusoittajien versioimasta Get Luckysta, täpötäydestä punkkikeikasta tai venäläisistä bileistä hämmentävässä juhlahuoneessa. Kun tarpeeksi uteliaasti kurkisteli erilaisiin paikkoihin, löytyi vaikka mitä unohtumatonta.  Oli todellakin oman maun mukainen reissu!

IMG_0009

IMG_0032

IMG_4413

Mitä matkaseuraan tulee, niin jokaisella tulisi olla ystävä, joka odottaa väsynyttä kuohuviinin kanssa, kaivaa kassistaan matkalukemista myös sinulle ja varaa kaupungin suosituimmasta ravintolasta pöydän Pablo Nerudan nimellä (uskokaa tai älkää, vahingossa). Ja on kaiken lisäksi hyvää seuraa matkan alusta loppuun. Kiitos Riikka!

IMG_0251

IMG_0250

IMG_0015

IMG_0254

IMG_0253

IMG_0233

IMG_0018

IMG_0242

Kotona odotti maljakoittain kuolleita kukkia, mutta hyvä zen oli onneksi varastoitunut muualle. Sydämeeni.

Mainokset

3 thoughts on “Hyviä muistoja, huomenna suihkuun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s