Lauluja junista

Mayday mayday! Menivät muuttamaan junien aikatauluja! Minulla oli yksi erityistaito. Yksi. Paino sanalla oli. Muistin ulkoa juna-aikataulut Hyvinkäältä Helsinkiin ja päinvastoin, vaan enpä muista enää.

Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että tottuminen on elämän likakaivo. Ajatukseni on päässyt jopa hyvin suorasukaisena sitaattina ystäväni seinälle. Imartelevaa! Tottumisesta seuraa usein tyhjäkäyntiä, vaikka ehkäpä työmatkojen suhteen olisin voinut tehdä periaatteeseen poikkeuksen. No, kitinä sikseen, eiköhän tässä mene vain viikko tai kaksi kun kuljen taas automaattiohjauksella.

IMG_4124

Muutoksen kunniaksi tarjoilen teille lauluja junista. Asiaan perehtyessäni löysin Wikipediasta tuhannen kohdan listan junalauluista. Otetaanpa kolme hurraa-huutoa internetille!

Aloitetaan Crazy Trainilla – alkuperäisellä ja coverilla. Suhtaudun ”kopiobiiseihin” todella epäilevästi, sillä on totaalisen turhaa tehdä jotain uudelleen, jos toistaa vain vanhaa. Crazy Trainin kohdalla tutustuin ensin Fun Lovin’ Criminalsin versioon ja sytyn sille edelleen. Versio kannatti tehdä. Petra approves, heh heh.

Sitten vanhaa The Curea (ajalta, jolloin Robert Smith näytti vielä hämmentävän paljon Ben Affleckilta – en vieläkään tajua, mitä jossain vaiheessa tapahtui). Voiko kotikutoisempaa ja samalla tunnelmallisempaa olla? No ei voi, tällaiseen tunnelmaan voisin uppoutua tunneiksi.

Saan ihan valtavasti iloa ja hupia käännösbiiseistä. Suomalaiset ovat sitten kerrassaan ihania. Vai mitä mieltä olette tästä I Shot The Sheriff -käännöksestä?

Kappaleita olisi tosiaan satoja ja tuhansia, mutta päätetään VR:n kunniaksi luotu juhlakimara omaan suosikkiini. Voi taivas, että rakastan tätä kappaletta. Huh huh, että rakastankin.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s