Mä tarviin pitkän viikonlopun!

Olen elossa ja sielu on täynnä aurinkoa! Onhan tässä nyt parin viikon ajan (tai siltä ainakin tuntuu) tuijoteltukin vain tyhjällä katseella seinää ja ilmaa siinä jossain silmien ja seinän välissä. Jo oli aikakin taas hypätä kiihtyvän arjen kyytiin ja nauttia menosta. Vain silloin minä hengitän keuhkojen täydeltä, kun puuhaa ja yllättäviä käänteitä on riittävästi. Joku sanoisi suorittajaksi, minä näyttäisin kieltä ja sanoisin aktiiviseksi.

Joskus viikolla havahduin horroksesta ja varasin kuntosalilta ryhmäliikuntatunteja. Onneksi käsitykseeni helvettiin johtavasta tiestä ei sisälly ne hyvät aikeet, sillä aika pian joko minä peruutin tunnit tai salilta ilmoitettiin, ettei tunteja pääsiäisenä pidetä. Torstain lihaskuntotunti vaihtui illalliseen ja viinilasilliseen hyvän ystävän kanssa Medicin Manissa. Kun kaikki muut olivat pääsiäisen vietossa, saimme olla ravintolassa melkein keskenämme useamman tunnin. Ravintolalle olen pahoillani illan tuloksesta, mutta meille kuulumisten vaihtaminen ja elämän tarkoituksen puiminen ihan rauhassa sopi paremmin kuin hyvin. Viinilasillisen jälkeen syntyy usein kerrassaan loistavia ideoita, niin nytkin. Osallistuimme Puppa J:n (ehkä 18-vuotiaille suunnattuun) Instagram-arvontaan, josta saattoi voittaa lippuja Jätkäjätkien keikalle. Yritin parhaani hämmentävällä Yoda-henkisellä kommentilla ja ystäväni luotti enemmän perinteiseen lauserakenteeseen. ”Mitä siitä, että lauantaina ja sunnuntaina on töitä aamukahdeksalta, kyllähän me keikalle mennään, jos voitetaan.”

Seuraavana aamuna ystäväni voitti arvonnan ja minä sain Puppa J:ltä katkarapuja. Priceless! Illalla lähdimme ajamaan Korjaamolle ja keikka oli tietysti täyttä timanttia. Jätkäjätkät ei petä ikinä – ei edes silloin kun tölkissä on Pepsi Maxia ja aamun herääminen epäilyttää, noh, melkoisen paljon.

Jätkät

Kuvasta ja hyvistä hetkistä kiitos Nooralle.

Lauantaina haukotutti, mutta työt hoituivat kunnialla ja duunipäivän päätteeksi pääsin perheen seuraan rauhoittumaan ja syömään hyvin. Kiitos täydellisestä illasta! Kesäaikaan siirtyminen on todella rasittava käytäntö, mutta niin siitäkin selvittiin, vaikka myös sunnuntaina töissä oli tarve aika monelle kahvikupilliselle. Työpäivän aikana kävimme vierailemassa Haltialassa, johon oli pääsiäisen alla syntynyt karitsoja. Täytyy todeta, että vastasyntyneiden eläinten katselulla on erittäin lohdullinen ja murheita vähentävä vaikutus.

Haltiala

Tänään olikin sitten jännittävä aamu, koska kävin pelaamassa sulkapalloa. Ensimmäistä kertaa ikinä (jos ei satunnaisia pihapallotteluja lasketa)! Sehän oli ihan mielettömän hauskaa! Teknistä taitoa ei ole vielä ollenkaan, mutta osaan nyt syöttää ihan kiitettävästi ja sulkakin pysyi ilmassa ihan hyvän pituisia pätkiä. Tunti kulutti melkein 700 kaloria. HUHHUH! Olisikohan tässä uusi suosikkiharrastukseni? Aion seurata edistymistäni seuraavasti: 1) saan pistepelissä muitakin kuin säälipisteitä 2) saan pelikaverini juoksemaan. Aika yksinkertaiset tavoitteet.

Nyt vain tarvitsisin uuden pitkän viikonlopun, jotta voin toipua tästä. Onneksi se on tulossa jo tällä viikolla kun lähden Tallinnaan. Musiikkia, hyvää ruokaa ja hemmottelua – elämä on taas juuri niin ihanaa kuin itse siitä tekee.

Loppuun parasta musiikkia juuri nyt (ja sanoituksia, jotka antavat aika osuvaa heijastuspintaa elämästäni):

Peace out ystävät!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s