Penni ajatuksistasi

Sanotaan, ettei kissa kiitoksella elä. Näinhän se on – Ulpukin tarvitsee ruokansa, vaikka lisäksi onkin ehdotonta silitellä ja rapsutella aina kun tapaamme. Minä sen sijaan voisin ihan helposti korvata hyvällä palautteella esimerkiksi aamiaisen. Joku tosi kiva kiitos tai kehu menisi jopa lounaasta.

Olen ihan valtavan otettu, kiitollinen ja iloinen kaikesta palautteesta, mitä saan tästä blogista ja kirjoituksistani. Olen epävarma osaamisestani, varsinkin kun mitään koulutusta asiaan ei löydy (kokemusta kyllä senkin edestä, mutten ole vielä vakuuttunut kuinka arvostettua itseoppiminen on). Upeaa, kun joku jaksaa oikeasti lukea kirjoituksiani ja vielä pitää niistä.

FullSizeRender-1

Ulpukin kannustaa ja diggailee.

Olen saanut palautetta kasvotusten, yllättäviä sähköposteja ja tietysti Facebook-kommentteja – toistaiseksi kaikki positiivisia. Kiitos!

Päätin konkretisoida kiitokset jotenkin. Vastedes laitan jokaisesta hyvästä palautteesta kaksi euroa talteen (ehkä lasken pottiin jo aiempiakin kommentteja) ja jossain vaiheessa ostan itselleni jotain kivaa. Tai tatuoinnin – näin ainakin voisin vetkutella asiaa vielä pidemmälle ja pidemmälle. Jotkut saavat rahaa, lahjoja ja yhteistyöehdotuksia bloggaamisesta, mutta minä sen sijaan säästän itselleni karkki- tai skumpparahaa. Hyvä näin, kai tämä säilyttää hommassa jonkinlaisen aitouden?

Ja luonnollisesti tämä ei nyt todellakaan ole kehujen kerjäämistä. Kommentoi vasta sitten,  kun siihen on oikeasti aihetta.

41 minuuttia löytyy nyt muuten myös Bloglovin’ -palvelusta. Kiitos työystävän, joka on eiliseen asti ollut autuaan tietämätön koko blogista, koska ei ole Facebookissa (uskokaa tai älkää, en ole mitenkään erityisen puhelias omista asioistani). Haluaisin kovasti myös freesata blogin ulkoasua, mutta siihen ei osaaminen riitä. Ilmoitathan, jos haluaisit auttaa! Lupaan julkisen kiitoksen ja paljon halauksia.

Olen viime aikoina ottanut kierroksia sellaisesta, ettei keskitytä asiaan vaan muotoseikkoihin. Rasitun, kun asian sijaan selitetään paperia ja tekniikkaa. Tämä kirjoitus meni vähän samaan kategoriaan, mutta jatkossa lupaan keskittyä taas olennaiseen. Puss!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s