Tarina kuntosalikortista

Sanotaan, että tie helvettiin olisi kivetty hyvillä aikeilla. En onneksi usko tuohon. Epäilen, ettei tietä helvettiin ole varsinaisesti kivetty yhtään millään, vaan se muistuttaa voimalinjojen alla olevaa risukkoa – kaikkea mahdollista hylättyä ja unohdettua puustoa. Tiedättekö maaston? Minä tiedän, olen kerran Nurmijärvellä päättänyt suunnistaa yötä vasten voimalinjojen mukaan. Näyttää kuulkaa helpolta kartalla, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Se on kaatuneita puita, pensaita, risuja ja ties mitä haketta ja mutaa noin haarakorkeudelle. Sellainen on kuvitelmissani tie helvettiin.

Voimalinjojen alla kulkeva maasto palautui mieleeni, kun ostin eilen kuntosalikortin. Kyllä, luitte oikein. Kyllä, minuakin naurattaa. Huomaan, ettei minulla saisi olla yhtään ylimääräistä vapaa-aikaa, sillä siitä seuraa juuri tällaisia ylilyöntejä. Jos en tuhlaa pientä omaisuutta johonkin nettikauppaan, keksin itselleni jotain kevyttä tekemistä tulevaisuuteen. Tuhoisaa yhtä kaikki.

Kahvakuula

Keskustelimme Hyvinkäälle avattavasta kuntosalista ystävien kanssa WhatsAppissa ja viimeinen viestini meni näin:

Mä en saa ottaa kuntosalijäsenyyttä, koska aina viime kädessä musta kuoriutuu laiska puntsu, joka mussuttaa kotona pullaa. Hyvä idea noin muuten.

No mutta, kuinkas sitten kävikään? Lähdin eilen ystäväni kanssa tutustumaan ensi viikolla avattavaan kuntosaliin, joka sijaitsee ihan naapurissa, vanhan kenkätehtaan tiloissa. Kiertelimme keskellä remonttia ja hyvin spontaanisti kirjoittelin nimeni sopimukseen. Ulkona teki mieli hakata päätä seinään, mutta ehkä tästä voi seurata jotain hyvääkin. Kyllä kai nyt johonkin jumpan, joogan, kahvakuulan ja hyvin satunnaisen hölkkäilyn väliin kuntosali mahtuu?

Kun kerroin kuntosalikortista kaverilleni, hän ratkesi nauruun: ”Milloin sä siellä käyt? Aamuneljältäkö?” No, silloin, tai iltakahdeksan jälkeen. Heh heh.

Salikortti uuteen Fit24:ään maksaa 29,90 kuukaudessa ja tarjous on voimassa tämän viikon lauantaihin. Ei muita maksuja tai pakkojäsenyyttä. Kuukauden irtisanomisaika vaikutti ehkä eniten spontaaniin päätökseeni. Ja se, että kuntosalin lisäksi hintaan sisältyvät ryhmäliikuntatunnit ja sulkapallokentän käyttö, josta olen erityisen innoissani. Ei nyt takerruta siihen, etten ole ikinä pelannut sulkapalloa.

Jäittekö miettimään, kuinka minun kävi siellä Nurmijärvellä? No eksyin, tietysti.

Mainokset

One thought on “Tarina kuntosalikortista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s