Synttäritytön muistoja

Syntymäpäivä kolkuttelee oven takana enkä ainakaan vielä ole lamaantunut, vaikka käynkin jo neljääkymmentä (voi hyvänen aika sentään). En pode tietoisesti mitään ikäkriisiä vaan enemmänkin olen huolissani siitä kuinka tänä vuonna juhlisin.

Jos on pienikin syy juhlaan, se kannattaa hyödyntää. En voi ymmärtää ihmisiä, jotka jossain vaiheessa yksinkertaisesti lopettavat merkkipäiviensä viettämisen. Eikö elämä jo itsessään ole paras mahdollinen syy korkata skumppa (tai mielellään samppanja) ja puhaltaa serpentiiniä?

No joo, never say never, ehkä itsekin jossain vaiheessa liityn murjottajien joukkoon. Laitan syntymäpäivänä oven takalukkoon, valot kiinni ja mutisen: ”Kyllä kaksikymmentäviisi oli ihan riittävä ikä minulle, siitä vanhempana juhliminen on itsensä korostamista ja elostelijoiden hommaa.” Mutta ainakin vielä tänä vuonna juhlin. Kolmekymmentäyksi vuotta täyttä elämää – antaa konfettien sataa!

Olen jo vuosia keksinyt jotain erityistä maaliskuun puoliväliin. Olen lähtenyt matkoille, keikoille, matkoilla keikoille ja järjestänyt kunnon (?) juhlia. Olen käynyt brunssilla, laskettelemassa ja osallistunut Eläkeläisten järjestämään bingoon ja päivätansseihin. Onneksi ei muuten tullut bingoa, sillä Joensuusta Tavastialle raahattu bingoemäntä oli sanalla sanoen pelottava ja ilkeä.

Ei tässä varsinaisesti mitään paineita ole, mutta mitähän tekisin tänä vuonna? Lähtisikö joku kanssani esimerkiksi Riihimäkeen katsomaan Death Hawksia?

Lontoo

Onnellinen syntymäpäiväsankari Lontoon Camdenissa. Taisin täyttää 25 ja vitsailin jostain ikäkriisistä. Voi morjens, vähänpä tiesin.

Synttärit rintanapit elakelaiset

Tärähtäneitä muistoja päivätansseista. Rintanapit olivat kerrassaan mainio syntymäpäivälahja. Missähän ne ovat nyt?

Berliini1

Syntymäpäivä Berliinissä kymmenen ystävän kanssa. Synttäriaamuna sain nukkua pitkään sillä aikaa kun muut kävivät lähileipomossa ja myöhemmin hemmottelivat minut piloille. Hemmotteluun riittää hyvä leivos, skumppaa ja lihatikku (!).

Berliini2

Onnellinen syntymäpäiväsankari Berliinissä odottelemassa brunssia. Aurinko paistoi ja kaikki oli yhtä juhlaa.

Kauko

Kaikista syntymäpäivämuistoista tämä on yksi parhaista. Kuvaan on tallentunut täydellisesti hetken fiilikset.

Brunssi

Taas kerran syntymäpäiväsankari on viety herkkujen ääreen. Olenkin tainnut jo mainita maailman parhaista ystävistä?

Viime vuonna täytin pyöreitä vuosia ja juhlia oli kuvaamassa mielettömän lahjakas hyvinkääläinen Toni Forssell. Joitain juhlakuvia on jopa päätynyt miehen Facebook-sivulle. Käykää ihmeessä tsekkaamassa! Kiitos vielä kerran Toni ihan mahtavasta ja arvokkaasta synttärilahjasta.

Mainittakoon vielä näin loppuun, että 1-2-3-syntymäpäiväni myötä olen horoskoopiltani kalat. En usko päivittäisiin horoskooppitulkintoihin, mutta laajemmat luonnekuvaukset ovat aika osuvia. Minä ainakin tunnistan itseni täysin kalojen kuvauksesta.

Intuitiivinen Kalat on eläinradan viimeinen merkki, ja hänen sanotaankin kantavan mukanaan koko maailmankaikkeuden viisautta.

Lainaus MTV3:n artikkelista. Täytyyhän tuon nyt pitää paikkansa, heh heh.

Kyllä tähdillä, kuulla ja avaruuspölyllä varmasti jotain merkitystä on. Olkoon siis tähdet suotuisia ja planeetat tasapainossa jatkossakin.

Puss, birthday girl-to-be

 

Mainokset

One thought on “Synttäritytön muistoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s