Paluu töihin

Tuonne jonnekin pitkien yöunien, laiskojen aamujen ja valtavien kahvikupillisten sekaan katosi kolme viikkoa ja huomenna pääsee taas totuttelemaan työmatkaan eli 41 minuuttiin. Aion tosin pitää vielä viikon huilia VR:stä, sillä sain ennen joulua tutustumislipun Ventoniemen busseihin. Kaikesta pinnan alla kuplivasta ärsytyksestä huolimatta tulen varmasti jatkamaan VR:n uskollisena asiakkaana, mutta kokeillaan nyt linja-autolla matkustamistakin. Vain tyhmä kai heittäisi rahaa roskiin?

Julkisista voi olla montaa mieltä, mutta kun lauantaina ajoin auton pihaan, niin päällimmäinen tunne oli yksinkertaisesti helpotus – joku muu saa nyt huolehtia siitä, että pääsen eteenpäin.

Olin suunnitellut loman aikana lukevani kasapäin kirjoja ja löhöileväni loputtomiin. Kumpikaan ei toteutunut juuri millään tasolla, mutta sen sijaan olen ajatellut paljon kaikkea turhaa. Muun muassa sitä, lähteekö siitä puun kaatumisesta ääni, jos kukaan ei ole sitä kuulemassa. Ja sitä, saattoiko Pikkuleijonien voitolla olla mystinen yhteys siihen, että parituhatta vuotta aiemmin lähes samaan aikaan itämaan tietäjät lahjoittivat Jeesus-lapselle kultaa ja mirhamia. Voitte olla varmoja, että kaipaan jo kiinnitystä arkeen, töihin ja rutiineihin. Nyt siis foliohattu kaappiin ja akut latautuneina intoa puhkuen takaisin duuniin. Täältä tullaan!

FullSizeRender

”Does it shock you to see, he left us the sun?” (Pharrell Williams – Freedom)

Suurkiitos Hyvinkäälle näistä kolmesta viikosta ja terve taas Helsinki, onpa mukava nähdä!

Mainokset

One thought on “Paluu töihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s