Rakkaudesta arkeen

Seisoin eilen, tavallisena pimeänä maanantai-iltana, Hyvinkään kaupunginvaltuuston edessä ja hymyilin koko olemuksellani. Jännitti enemmän kuin mikään esiintyminen aiemmin (jos ei lasketa lukioaikojen ensimmäisiä kaikkia esiintymisharjoituksia), mutta samaan aikaan tilanteeseen oli latautunut ihan uskomaton määrä hyvää energiaa. Olimme Hyvinkään Matkailuoppaiden puheenjohtajan kanssa esittelemässä valtuustolle yhdistystämme ja Hyvinkäätä oppaiden näkökulmasta. Kun homma aika nopeasti oli ohi, melkein tanssin kotiin ja olisin voinut halata jokaista vastaantulijaa. Tavallinen maanantai-ilta.

Viikonloppuna kelluin pelastuspuvussa Moksjärvellä katsellen kuuta ja tähtiä, eilen puhuin kaupunginvaltuustolle ja tänään kiskaisin taas pitkästä aikaa neljän kilometrin hölkän (tai juoksun, sillä keho kulki nopeammin kuin ikinä). Eihän tätä omaa arkea voi olla rakastamatta!

Juttelimme yksi päivä töissä kahvitauolla matkojen odottamisesta – siitä kuinka itse matkaakin kutkuttavampaa on odottaa sitä, jotain jännittävää tapahtuvaksi. Työkaveri totesi siihen viisaasti, että tätä arkeahan elämä sitten kuitenkin on, pakkohan tästä on tykätä, nauttia ihan tavallisista päivistä. Amen! Olen täysin samaa mieltä ja vaikkei elämä aina olekaan aallonharjaa, järvikelluntaa, jännityksen voittamista tai yllättävän hyvää fyysistä suoritusta, haluan nauttia arjesta. Haluan nauraa ja olla iloinen joka päivä. Haluan löytää iloa aamun ensimmäisestä kahvikupillisesta ja vaikkapa työmatkasta, joka on kuljettu jo tuhat kertaa aiemminkin. Enkä vain halua, vaan teen niin, koska rakastan omaa arkeani. Olen tehnyt siitä sellaista, että harvoin tulee vastaan tylsiä päiviä. Tai sitten salaisuus on suhtautumisessa. Niin tai näin, iloitkaa arjesta, sillä sitä elämä suurimmaksi osaksi on.

ajatus

Löysin viikonloppuna itselleni uuden moton.

Viikon päästä muuten lennähdän Lontooseen, mutta säkenöivän arjen takia en ole ehtinyt uhrata asialle kovin montaa ajatusta. Ehkä odottamisen voi aloittaa nyt?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s