100 päivää

Söin lauantaiaamuna viimeisen tabletin sadan kappaleen vitamiinipurkista. Yksinkertainen tilanne pisti miettimään, mitä kaikkea viimeisen sadan päivän aikana onkaan tapahtunut. Mikä olikaan fiilis silloin, kun ostin purkin? Mikä on fiilis nyt? Onko jokin muuttunut? Selasin kännykän kuvat, jotta saatoin palauttaa mieleen tapahtumia, paikkoja ja tunnelmia menneiltä sadalta päivältä.

9

Satunnaisia hetkiä matkan varrelta. Aina ei ole naurattanut, mutta onneksi olen tajunnut ottaa kuvia vain silloin kun on.

Jonathan Wilson

Egotrippi

Oli muutamia hyviä keikkoja. Parhaalta keikalta eli 22-Pistepirkon jäähyväisistä Tavastialla ei ole yhtään kuvaa, mutta silloin keskityinkin itse asiaan.

Kuntoilujuttuja

Periaatteessa ainakin syys- ja lokakuun voisi kiteyttää näihin kuviin. Käyn Hyvinkäällä lähinnä liikkumassa (ja nukkumassa).

4

Oli ihania juhlia ystävien kanssa, mieleenpainuvia iltoja, hyviä hetkiä ja tavallista arkea. On ollut melkoiset sata päivää, kun samaan aikaan mikään ei ole muuttunut, mutta kuitenkin kaikki on. Olen joskus ajatellut, että ”if it’s meant to be, it’s meant to be”. Taidan kaivaa ajatuksen naftaliinista ja mennä sen voimin vuoden pimeimpään aikaan – uuteen sadan päivän settiin. Ei tarvitse huolehtia niin paljon, kun antaa kohtalon kuljettaa. Hyvähän tuosta edellisestäkin jaksosta tuli.

Olen ladannut, selannut ja muokannut näitä kuvia nyt monta iltaa (ei uskoisi). Kotona käytiin asiasta seuraava keskustelu:

– Vitsit mä oon tehnyt tätä nyt ikuisuuden.
– No mutta sittenhän siitä tulee varmasti hyvä.
– Joo *vapaavalintainen kirosana*, oikea teos.

Loppuun muistilappu itselle: osta lisää vitamiineja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s