Viikko paketissa

Sinne hujahti taas yksi toiminnantäyteinen viikko. Nyt istun sohvannurkassa ja ajattelin naputella jonkinlaisen koonnin viikon sattumuksista.

Pari päivää kului siihen, kun pysyttelin aamusta iltaan visusti töissä. Hiippailin aamun hämärässä junaan kuin mikäkin Klonkku ja palasin illalla kaatuakseni suoraan sänkyyn. Niinä iltoina junassa tuntui kuin olisin ollut Saatana saapumassa Moskovaan, vaikken tiedäkään millä hahmo todellisuudessa kaupunkiin saapui. Aukko sivistyksessä, tiedän.

Pimeys ei juurikaan naurattanut, sillä yksi yö kului kammottavien painajaisten parissa. Sen jälkeen luonnollisesti jännitin pari yötä kuinkahan nukun vai nukunko ollenkaan. Tiesittekö, että suomalaisessa kansanperinteessä painajainen on tarkoittanut olentoa, joka nukkuessa tulee päälle ja yrittää tukehduttaa? Yök. Onneksi kammottava yö oli kertaluonteinen.

sunnuntai

Satunnainen tunnelmakuva sunnuntailta.

Keskiviikon joogassa venyteltiin jalkoja kapean liinan avulla. Minua nauratti, kun en päässyt alkuunkaan toivottuun lopputulokseen. Mietin, millaisella aikataululla voisin kyetä spagaattiin. Eräs ystäväni lähtee mukaan ihan hulluihin vetoihin ja kerran hän löi vetoa asiasta x, jos juoksee puolimaratonin. Siinä vaiheessa kun asiasta lyötiin kättä päälle, hän ei omistanut edes lenkkitossuja. Ehkä hän innostuisi spagaatti-vedosta?

Joogan päätteeksi ajoin pimeälle hautausmaalle viemään kynttilöitä isäni haudalle – hän olisi täyttänyt keskiviikkona 80 vuotta. Toivottavasti kynttilät lähettivät rakkautta täynnä olevat terveiset perille.

Viikonloppu kului suurimmaksi osaksi töiden parissa, mutta sunnuntain pyhitin siivoamiselle ja asioiden hoitamiselle. Ostin mm. yöpöydän valaisimeen uudet lamput. Kuvittelin hankkineeni himmeät ja tunnelmalliset valot, mutta jokin meni vikaan ja nyt makuuhuone näyttää päiväntasaajalta keskipäivällä.

Kävin tänään myös äitini luona. Olin luvannut joku päivä ajaa nurmikon ja syyslehdet silpuksi. Olin epäileväinen kehtaanko sunnuntaina huudattaa ruohonleikkuria omakotitaloalueella, mutta sitten tajusin että tehtävä mikä tehtävä, kirjoittakoot Aamupostissa mitä haluavat. Ja niin siinä kävi, että paahdoin menemään nahkatakissa ja tennareissa. Onko ihmisillä yleensä jotain pihatyövaatteita? No, samapa tuo, tulipahan homma hoidettua. Ja jos sitten joku kirjoittaa Aamupostin yleisönosastolle pyhäpäivän pilaamisesta, niin syyllinen löytyy täältä. Ikävä kyllä lokakuu ei anna armoa ja kotiaskareet jäävät auttamatta sunnuntaipäiville.

Nyt ajatukset uuteen viikkoon ja hyvää yötä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s