Kulttuuria ja kahvakuulaa

Viime torstaina vietin harvinaisen aktiivisen päivän. Ensin käytiin työkavereiden kanssa iltapäivällä Kiasmassa tsekkaamassa Robert Mapplethorpen näyttely. Onneksi käytiin, sillä viimeisiä päiviä vietiin ja valokuvat tekivät vaikutuksen. Tuntuu pahalta, kun jonkun elämä päättyy turhan nuorena, mutta toisaalta, Mapplethorpen elämä taisi olla enemmän eletty kuin monen muun vanhemman henkilön. Just a guess.

Tsekkasin pikaisesti myös Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulun, mutta sitten piti jo kiiruhtaa junaan, koska illalla oli luvassa sitä kauan odotettua ja pelättyä kahvakuulaa. Pikainen kääntyminen kotona ja Yhteiskoululle. Ylioppilaskirjoitusten takia pidimme tunnin ulkona, ratapihalla. En nyt mene tunnin yksityiskohtiin, mutta ”huh huh” voisi olla ihan hyvä kiteytys. Perjantaina olin pelkkää romua ja raatoa koko nainen.

Ratapiha on omalla rappiollisella tavallaan kaunis paikka. Tavaraliikenne kulkee silloin tällöin Hankoon ja vieressä on Suomen Rautatiemuseon tunnelmallinen, historiaa henkivä pihapiiri. Nuorena ratapihalla vietettiin silloin tällöin viikonloppuiltoja – ehkä pitäisi joskus viettää siellä nostalgiailtaa ilman kahdeksan kilon kahvakuulaa. Vai onkohan paikka edelleen nuorten suosiossa? Sitten en ehkä istu joukkoon.

kuva-1

Kiitos ystäväni Nooran, sain tunnelmallista kuvitusta illasta. Tuntia en suinkaan vetänyt tuolla kasilla, vaan opettajalta lainatulla kutosella, kun voimat loppuivat jo liikkeitä kokeillessa. Voi taivas, mitähän ihmettä tästä syksystä vielä tulee?

Täytyy jatkossa koittaa käydä Hyvinkäällä jossain muuallakin kuin liikkumassa, sillä viikonloppuna eräissä juhlissa tuttu totesi, että säkin oot sitten aloittanut kuntoilublogin. Hmmm.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s