Maanantai, tuo kaikkien uusien alkujen äiti

Uusi viikko ja mielettömästi uusia mahdollisuuksia. Ainakin niin pitää suhtautua kaikkeen tulevaan! Maanantaisinhan aloitetaan dieetit, liikuntaharrastukset ja parempi elämä ylipäänsä. Maanantai on jokaisen viikon syksy tai uusi vuosi. Päätin itsekin tänään ryhdistäytyä ja kohdata syksyn silmästä silmään. Ei enää vetkuttelua ja tekemättömien asioiden välttelyä. Vapaapäivän mahdollistamana kävin laitattamassa kulmat kuntoon (tärkeää) ja, no, hoidin niitä tekemättömiä asioita.

Alkuillasta suoritin katumusharjoittelua hölkän muodossa. Viikonloppuna tuli vedettyä vähän huoltamolounasta ja muuta, niin lenkki tuli tarpeeseen. Hölkkään on syntynyt tässä kuukausien aikana vahva viha-rakkaussuhde. On ihanaa antaa raikkaan ulkoilman helliä keuhkoja, mennä vain eteenpäin ja vaihtaa siinä samalla kuulumisia ystävän kanssa. On kamalaa, kun jalat tuntuvat betoniharkoilta ja voisi yökätä mihin tahansa puskaan. Tänään tuntui taas todella tahmealta, mutta hölkän jälkeinen tunne oli tuttuun tapaan euforinen. Onneksi siihen voi lähes poikkeuksetta luottaa.

kuva 5

Viisi kilometriä suoritettu. Jee!

Lenkkimaastot löytyvät Hyvinkäältä luonnollisesti läheltä. Vaikka asun keskustassa, olen metsässä kymmenessä minuutissa. Ja kun vielä on valinnanvaraa maastojen suhteen, niin en oikein keksi tekosyitä jäädä kotiin.

kuva-4

Parasta kuitenkin on naapurissa asuva ystävä, jonka kanssa jakaa hölkän ilot ja kauhut.

BeFunky Collage

Olisi todella tehnyt mieli julkaista vain tuo alempi, reippaasti filtteröity kuva, mutta pakko kai se on olla rehellinen. Olin vitosen jälkeen punainen kuin tomaatti. Ja se kuulkaa tuntui hyvältä!

Viikolla olisi tarkoitus mennä jumppaan, joogaan ja kahvakuulaan. Ja vähän vielä hölkkäämään. Katsotaan kuinka meikän käy, pidättehän peukkuja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s